Transform Your Run

För långa och korta sträckor. Men framförallt för människor som älskar att springa.

V175

Craft V175 är utvecklad med fokus på löpupplevelsen och har ett mycket bra grepp, anatomisk passform och responsiv stötdämpning. Detta i kombination med en lågmäld design gör V175 till det perfekta valet för såväl långa som korta sträckor. För både asfalt och grusvägar. Men framförallt för människor som älskar att springa.

Vibram Megagrip yttersula ger bra grepp på både våta och torra underlag och ser till att du kan ha ett smidigt och kraftfullt löpsteg i alla förhållanden. Sulans unika gummiblandning säkerställer att energin i löpsteget omvandlas till en framåtriktad rörelse. Resultatet är snabbare, säkrare och effektivare löpning.

V Energy Foam i mellansulans främre del ger mycket bra stötdämpning och respons. Detta innebär att energin som överförs till skon vid markisättningen återförs omgående och ger extra kraft och energi till ditt löpsteg. Det högpresterande materialet är tillverkat av Engineered Thermoplastic Polyurethane (ETPU).

V175 finns i många olika färger redo att sprida sann löparglädje i alla typer av terräng. Välj din favorit och ha en fantastisk löprunda!

www.craftsportswear.com www.craftsportswear.com