Applikationskunnig supportmedarbetare till NWG IT

Vill du arbeta med applikation och affärssystem i en internationell koncern? Vill du utmanas inom ditt område i en spännande bransch med varumärken såsom Craft, Orrefors, KostaBoda och Sagaform? Brinner du för problemlösning och hitta möjligheter? Då har vi en utmaning för dig!

New Wave är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar märkesvaror åt profilmarknaden (företagsmarknaden) och konsumentmarknaden (främst inom kläd-, accessoar- och gåvosektorn). New Wave etablerades år 1990 i Sverige och Norge och år 1994 i Finland. På dessa marknader är koncernen marknadsledande med en marknadsandel inom profilkläder på uppskattningsvis 30-35 procent.

Tjänsten
Du kommer att ingå i Applikationsteamet om 8 personer som tillsammans arbetar för att affärssystemet och dess kringsystem förvaltas och supporteras på bästa sätt inom koncernen. Applikationsteamet är en av två avdelningar inom NWG IT och totalt arbetar ett 40-tal personer med IT-frågor inom Europa. Vi söker dig med förståelse för applikationer och som tillsammans med oss kan hjälpa bolagen i koncernen med deras processer i våra gemensamma system.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att stödja och supportera våra bolag gällande ekonomiska supportfrågor, uppsättning i affärssystemet och vidareutbildning. Detta innebär att ge support i vårt affärstödssystem ASW/Enterprise och även andra centrala system såsom; Qlikview, Medius, Centiro. Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor på dotterbolag, både inom Sverige och internationellt i dessa frågor vilket medför att du kommer lära dig mycket om olika länders regler och hantering av redovisning.

Din Profil

Vi söker dig som har goda kunskaper i något affärssystem. Som person trivs du med självständigt arbete och att ha många projekt pågående samtidigt. Du är drivande, analytisk och har förmågan att prioritera. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med människor krävs en god servicekänsla och att man är en bra lagspelare.

Du har en positiv inställning, ett flexibelt förhållningssätt och trivs i en organisation som kännetecknas av entusiasm, entreprenörs- och framåtanda.

 

Kvalifikationer

-       Förståelse för helheten i ett företag

-       Jobbat med support av något affärssystem

-       Goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk

Meriterande

-       Erfarenhet av ekonomiarbete med bra förståelse för ekonomiska processer

-       Intresse för användbarhet och funktion i ERP system

-       Mycket meriterande om du har kunskaper av ASW och AS400

-       Mycket meriterande om du haft liknande roll tidigare som konsult eller ansvarig för ekonomidelen i ditt företags ERP system

Detta är en utmaning för dig som vill lära sig mycket, som ser möjligheter och vill hitta lösningar!

Placering: Alternativt - Stenungsund eller Dingle.
Anställning: Heltidsanställning med start omgående.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev via mail till susanne.nilsson@nwg.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Nilsson, tel: 0701-690536