Digital Sales - Utvecklare Inom E-handel

I rollen som utvecklare kommer du att ingå i ett team om 10 personer som är centralt ansvariga för e-handel och integration inom koncernen. Avdelningen hanterar bla B2B webbshoppar och till viss del B2C webbshoppar. Avdelningen Digital Sales är en av tre avdelningar inom NWG IT, totalt är det 30 personer som arbetar med IT-frågor inom Norden och Europa.

Rollbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att driva egna projekt och vara med i projekt som drivs i större team. Som en del av Digital Sales Team kommer du att få vara med genom hela utvecklingsprocessen, allt ifrån kravspecifikation, utveckling, tester, driftsättning samt underhåll av system. Du kommer också att agera support gentemot NWG:s bolag som främst finns inom Norden och Europa.

Rollen är placerad i Stenungsund och resor kan förekomma i tjänsten.

Vem är du?

För att kunna axla rollen bör du ha en relevant högskoleutbildning eller motsvarande yrkesmässig erfarenhet inom systemutveckling. Med ett genuint intresse av teknik och IT trivs du i sammanhang som erbjuder spännande och utvecklande arbete med mycket kundkontakt. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt trivs med att arbeta både självständigt och i team. En positiv inställning och att vara öppen som person är ytterligare attribut som värdesätts högt för att kunna arbeta i det prestigelösa klimatet som råder på NWG.

Som utvecklare är du van att jobba med C#/.NET, Javascript och har erfarenhet av REST-API:er. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av några eller fler utav följande tekniker och arbetssätt;

  • Episerver
  • InRiver PIM
  • Elasticsearch
  • DevOps
  • GIT
  • HTML
  • CSS (Sass)

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till Carina Grip: carina.grip@technogarden.se eller Therese Kull: therese.kull@technogarden.se