Digital Sales - Javautvecklare

I rollen som senior java-utvecklare kommer du att ingå i Digital Sales, vilket är 10 personer som är centralt ansvariga för e-handel och integration inom koncernen. Avdelningen Digital Sales är en av tre avdelningar inom NWG IT, totalt är det 30 personer som arbetar med IT-frågor inom Norden och Europa.

Rollbeskrivning

Tillsammans med fyra andra personer kommer du ansvara för integrationerna inom koncernen. Detta innebär utveckling, tester, förvaltning av befintliga integrationer samt att leda vissa projekt.

Placering är Göteborg alternativt Stenungsund

Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel person som klarar av att arbeta med många uppgifter parallellt. Du är produktiv och tycker om att jobba självständigt men också i team. Vidare är du prestigelös, utåtgående och trivs i sociala sammanhang samt har en positiv inställning.

Utöver några års arbetslivserfarenhet från java-utveckling är du välbekant med webbtjänster och testdriven utveckling. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av E-handel i någon form, förståelse av affärssystem, van vid att hantera projekt samt erfarenhet av test.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till Carina Grip: carina.grip@technogarden.se eller Therese Kull: therese.kull@technogarden.se