New Wave Group söker it-tekniker

Som IT-tekniker hos oss har du en bred och varierande roll med fokus på tillgänglighet och service, med fokus på desktop/print.

Om tjänsten

Infrastrukturavdelningen ansvarar och driftar New Waves centrala IT-miljö med fokus på datacenter, nätverk, desktop, print och centrala system. Vårt fokus är att leverera en stabil, säker och kostnadseffektiv IT-miljö till våra dotterbolag globalt. Vi söker nu en medarbetare som kan stärka upp teamet som fokuserar på desktop och print. Ditt fokus kommer att ligga i att supportera, administrera och utveckla klientmiljön för våra bolag. Arbetet kräver till viss del resor till våra dotterbolag, främst i Norden men det kan förekomma resor även till andra delar av världen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet:

 • Klienthantering
  • Hårdvara (Dell, Zebra)
  • OS (Windows)
 • Print (framför allt i lagermiljö)
  • HP
  • Zebra
 • Intune/Microsoft Endpoint Management/36


Du behöver också ha en bred förståelse för hur en enterprise miljö ser ut gällande nätverk, säkerhet etc.

Där en lyhörd person som har en god kommunikationsförmåga och är mycket serviceinriktad. Du har lätta att lära och kunna formulera dig muntligt och skriftligt.

Vi har engelska som arbetsspråk idag, så du behöver känna dig bekväm med att tala och dokumentera på engelska
Körkort är ett krav

Placeringsort: NWG IT har sitt huvudkontor i Stenungsund, dock så finns möjligheten att sitta på annan ort där vi har verksamhet. Se mer på www.nwg.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev via mail till calle.schott@nwg.se senast 1 maj. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Calle Schött tel: +46 (0) 31 712 89 33.OM

New Wave Group är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter. Koncernen ska nå synergier genom att samordna design, inköp, marknadsföring, lager och distribution av sortimentet. Koncernen ska erbjuda sina produkter inom profilmarknaden och detaljhandelsmarknaden för att nå god riskspridning. New Wave Group är en decentraliserad organisation där stora mått av självständighet och bestämmande lämnas åt respektive bolag. Målsättningen är att bolagen ska drivas av entreprenörsanda samtidigt som man har fördelen med att tillhöra en större koncern. Därför består koncernen av ett större antal operativa bolag (cirka 70 stycken) globalt.