Receptionist till huvudkontor i göteborg

New Wave Group söker receptionist till huvudkontoret i centrala Göteborg.

Om oss

New Wave Group är en börsnoterad varumärkeskoncern inom segmenten sport, profil och heminredning. I vår varumärkesportfölj ingår ett 40-tal kända varumärken med internationell spridning, så som Craft, Orrefors, Kosta Boda, Sagaform, Clique, Seger och Cutter & Buck.

Koncernen har ca 2 600 anställda fördelat över ca 80 dotterbolag i 20 länder. Omsättningen uppgick 2018 till 6 291 MSEK.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en receptionist till vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Arbetet innebär du ansvarar för besöksmottagning såväl som administrativ support till ledningsgrupp och ekonomiavdelning. Du är den första kontorets besökare möter och du är den som ser till att möten, presentationer och evenemang fungerar.

Din profil

Du brinner för service och har tidigare erfarenhet av ett servicerelaterat yrke inom reception eller administration. Du är effektiv, proaktiv och van vid att ha många bollar i luften samtidigt. Du är positiv och lyhörd för omgivningens behov. Du har goda datakunskaper, framför allt inom Office-paketet.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten ska du skicka din ansökan med CV och personligt brev till goran.harstedt@nwg.se. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 0703-62 56 11. Vi tittar på ansökningar löpande, dock senast den 16 december 2019.