Systemadministratör

Du kommer arbeta på Infrastrukturavdelningen i ett internationellt team med ca 20 personer.

Roll

Du kommer arbeta på Infrastrukturavdelningen i ett internationellt team med ca 20 personer. Dina uppgifter kommer primärt vara att stödja och utveckla funktioner för våra utvecklings- och systemavdelningar. Du kommer också vara Infrastrukturs ögon och öron i systemprojekt som initieras antingen från vår centrala IT-organisation alternativt från våra dotterbolag. Det förekommer också mycket kontakt med externa leverantörer och partners.

Då vi är en flexibel organisation så kan det även förekomma andra arbetsuppgifter inom Infrastruktur.

Erfarenhet

Du har ett genuint intresse av datorer och teknik. Erfarenhet av att arbeta med system/server-drift. Du vill ha ett spännande och utvecklande arbete där du får lära dig mycket. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har körkort för bil. Du måste även kunna resa.

Teknisk kunskap

Du bör ha erfarenhet av systemarkitektur, säkerhet, kunskap om nätverk, cloud (Azure). Kunskap om VM-Ware, Windows Server och PowerShell. Du skall även ha förmågan att förstå och skriva teknisk information och vara serviceinriktad.

Personliga egenskaper

Ärlig, stresstålig, ta tag i problem själv och att tänka ett steg längre, arbeta i team. Villig att lära sig nytt. Förmåga att tänka brett.

Övrigt

Placering är på NWG IT’s huvudkontor i Stenungsund

 

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till Calle Schött: calle.schott@nwg.se