Texet AB söker säljare

För omgående anställning söker Texet AB en säljare till distrikt västra Sverige.

Arbetsuppgifter

Tjänsten består kortfattat i att bearbeta befintligt kundunderlag med olika säljfrämjande åtgärder samt att utbilda kunderna på Texets sortiment. Tjänsten innebär även att aktivt söka upp och upparbeta nya återförsäljare.

Vi söker en ambitiös och målmedveten person som inser att hög kundnärvaro med god service är nyckeln för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

Vidare ser vi att Du;

  • Är trygg och engagerande samt är en god relationsbyggare
  • Är nyfiken, prestigelös och inte rädd för att kavla upp ärmarna vid behov
  • Trivs med ett högt arbetstempo
  • Är strukturerad och besitter en god analytisk förmåga

Försäljningserfarenhet är ett krav för tjänsten och tidigare branscherfarenhet alternativt arbete med uppsökande försäljning och/eller en textil bakgrund är meriterande. Du rapporterar till VD/försäljningschef.

I tjänsten ingår resor och hotellövernattningar i samband med kundbesök, kundaktiviteter och mässor.

Lämplig bostadsort för sökande är Göteborg med omnejd.

Ansökan

Skicka Din ansökan - med tillhörande CV – till rekrytering@texet.se senast 2021-10-29, notera dock att urvalsprocessen kommer att ske löpande. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Krister Jonfelt på 0708-99 80 33 alternativt krister.jonfelt@texet.se.OM

Texet AB, med lager och kontor i Upplands Väsby, ingår i New Wave Group och är en av de ledande grossisterna av profilkläder. Under egna varumärken - James Harvest Sportswear, James Harvest & Frost, Printer Active Wear och Mac One – marknadsför och säljer Texet profilkläder via återförsäljare, systerbolag och distributörer i större delen av Europa samt Canada och Australien.

Mer information om Texet och New Wave Group på: www.texet.se