Lediga jobb

Är du redo att ta nästa steg i karriären?

Digital Sales - Javautvecklare

I rollen som senior java-utvecklare kommer du att ingå i Digital Sales, vilket är 10 personer som är centralt ansvariga för e-handel och integration inom koncernen. Avdelningen Digital Sales är en av tre avdelningar inom NWG IT, totalt är det 30 personer som arbetar med IT-frågor inom Norden och Europa.

Läs mer Läs mer

Digital Sales - C#/.NET-Utvecklare

I rollen som C#/.NET-utvecklare kommer du att ingå i ett team om 10 personer som är centralt ansvariga för e-handel och integration inom koncernen. Avdelningen hanterar bla B2B webbshoppar och till viss del B2C webbshoppar. Avdelningen Digital Sales är en av tre avdelningar inom NWG IT, totalt är det 30 personer som arbetar med IT-frågor inom Norden och Europa.

Läs mer Läs mer

Texet AB söker medarbetare till kundtjänst

Tjänsten medför daglig telefon och/eller mailkontakt med Texets återförsäljare. Genom ett positivt och serviceinriktat bemötande hjälper du kunderna, med såväl orderläggning som allehanda frågor kring våra produkter och leveranser, samt agerar back-up till våra utesäljare.

Läs mer Läs mer

Texet AB söker säljare

För omgående anställning söker Texet AB en säljare med bas i Stockholm.

Läs mer Läs mer

Säljare till J.Harvest & Frostbutiken i MOOD Stockholm

Vi söker nu en säljare som kommer fungera som butikschefens högra hand. Det är en deltidstjänst med tillträde omgående. Är du minst 20 år med erfarenhet inom något serviceyrke och brinner för service och stil? Då är detta den perfekta arbetsplatsen för dig.

Läs mer Läs mer