Våra varumärken

Koncernen delar upp sin verksamhet i tre rörelsesegment; Företag, Sport & Fritid och Gåvor & Heminredning. Inom koncernledningen finns segmentsansvariga inom respektive rörelsesegment för att samordna verksamheten. Produkterna följer rörelsesegmentet, men har separata säljkårer för de olika säljkanalerna profil och detaljhandel.

Företag

Clique

Clique är en bred kollektion högkvalitativa basplagg och accessoarer - sannolikt Europas starkaste profilkoncept - som är gångbara inom ett brett spektrum av tillfällen och verksamheter. Vad som utmärker Clique är dess spännvidd av färger och storlekar för både män och kvinnor.

J.Harvest & Frost

Our mission is to bring passion and aesthetics to your workday
Harvest & Frost is built on the belief that aesthetics, quality design and precision craftsmanship play fundamental parts in our lives. In other words – we believe in order to thrive and find our passion while we work - we need to surround ourselves with things which inspire and encourage us.

We are a work shirt brand for men and women - and in order to succeed in our mission, and become "fuel for your passion", we offer well-made, detailed and affordable work shirts of the highest quality. We aim to be that undefinable, yet powerful, intangible asset which aesthetics represents in your workday.Harvest & Frost was established in 20xx as a result of a collaboration between two brands − James Harvest Sportswear, rooted in U.S. college fashion with worldwide distribution and Frost, with its focus on tailored, well-cut garments in a small scale. Two excellent concepts brought together in one brand.

Harvest

Det är över 50 år sedan den amerikanske baseballhjälten James Harvest avslutade sin 11 år långa baseballkarriär, men hans namn lever vidare och så även hans kall. Sedan 1988 har James Harvest Sporswears profilkläder hjälpt tusentals företag att skapa bra lagkänsla.

Printer

Printer Active Wear erbjuder profilkläder med hög kvalitet till ett lägre pris. Kollektionen distribueras i hela Europa samt Australien. Det tummas aldrig på kvaliteten när det gäller material, sömnad och formgivning men genom en enkel och ren design, där detaljer ibland väljs bort till förmån för priset, kan Printer leva upp till sin filosofi ”Best Value in Large Volumes”.

Macone

Mac One är en bred och väl sammansatt kollektion som innehåller något för de flesta smakinriktningar och situationer där textila budbärare har en funktion att fylla. Kollektionen innehåller såväl klassiska basplagg som något mer konfektionerade artiklar samt ett större antal dammodeller. Mac One är alltså genom sitt varierade utbud ett lämpligt val för både intern och extern marknadskommunikation.

Jingham

Jinghamkollektionen innehåller de mest använda modellerna för budskapsförmedling i klassiska företagsfärger, dvs. basplagg med ett stort användningsområde och en bred målgrupp. Jingham är genom utbud och prisbild ett ypperligt val vid kampanjer och andra volymdrivande aktiviteter. Kollektionen innehåller både herr-, dam- och barnmodeller.

Jobman

Varumärket Jobman grundades 1983 och är i dag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder för bygg, anläggning, målare, murare, transport och service. Själva materialen testas i labbmiljö, men alla produkter genomgår år av testning i det bästa testlabb som finns - verkligheten, eftersom det är där det visar sig vad som fungerar och vad som är mindre lyckat.

Projob

ProJob är arbetskläder tillverkade av starka, väl beprövade material som kan stå emot många påfrestningar. Kläderna är framtagna av människor med stor erfarenhet från yrken som kräver kläder som tål hårda tag. Kollektionen har någonting att erbjuda de flesta yrkeskategorier.

Toppoint

Toppoint är ett brett sortiment "hårda" profilprodukter som t.ex. pennor, USB-minnen och logotops.

D-Vice

d-vice är produkter som hjälper dig att marknadsföra ditt företag med hjälp av morgondagens teknologi redan i dag. d-vice ger dig de senaste prylarna för marknadens snabbaste marknadsföring. d-vice täcker det senaste från USB-minnen till pulsklockor och IP-telefoner till MP4-spelare. Allt som är hett och innovativt är d-vice!

Cottover

2015 lanserade Textilgrossisten Hefa AB en helt ny CSR-klädkollektion under varumärket Cottover, en kollektion med särskilt stort fokus på hållbarhet och miljö.

CottoVer Collection är kläder som har tillverkats med hänsyn till människa och miljö. Plaggen är certifierade av Svanen, GOTS och Oeko Tex. All bomull är 100 % ekologisk och Fairtrade-certifierad. En certifierad produkt uppfyller den aktuella organisationens kriterier och har blivit oberoende kontrollerad. Cottover har valt märkningar som tillsammans täcker både kvalitet, hälsa, miljö och arbetsvillkor.

Grizzly

Grizzly är profilprodukter för aktiva människor. Ett av marknadens största sortiment av jackor och väskor att profilera sig med, och en stor kollektion profilkläder med bra kvalitet och en enklare, sportig design. Stilrena, klassiska plagg för alla tänkbara tillfällen.

Graphix

Graphix erbjuder ett brett urval av profil, arbets- och sportkläder. Kläder som är framtagna för alla tänkbara tillfällen inom profilering av företag. Under 2015 lanserades Graphix Sportswear, funktionskläder som passar såväl träning som fritid. En kollektion med bra kvalitet och en enklare, sportig design.

D.A.D

D.A.D Sportswear är maritima profilkläder för ambitiösa företag och affärsmässiga utmanare. Med en air av saltstänk, vind och öppet hav har kollektionen egenskaper som passar för både vardag och mer krävande uppdrag. Hög kvalitet, funktionella material och smarta, tuffa detaljer. Trimma seglen och njut av plaggen som enkelt lever upp till sin filosofi: Gjorda för ambitiösa företag.

Lord Nelson Victory

Lord Nelson Victory är bädd- och badprodukter som inte bara ska uppfylla dina högt ställda krav utan också överträffa dem. När endast det bästa är gott nog.

Nightingale

Nightingale är produkter med oslagbara priser och finns representerat inom flera olika produktgrupper.

Queen Anne

Queen Anne är produkter för bädd, bad, hem och fritid och har stått sig starkt ända sedan det etablerades 1975. Queen Anne ger dig mycket för pengarna, utan att göra avkall på kvaliteten.

Kosta Linnewäfveri

Kosta Linnewäfveri skapar textilprodukter efter hållbara idéer från förr och alltid med en blick mot nu- och framtiden. Kvalitet är nyckelordet; i de material som används likväl som i formgivningen och användbarheten. Kosta Linnewäfveri gör det enkelt att med små medel skänka den rätta känslan till husets alla rum.

Orrefors Jernverk

Orrefors Jernverk står för exklusivt tillverkade metallprodukter med ett klassiskt utseende. I kollektionen ingår såväl bruksvaror för köket som utsmyckning för hela hemmet. För Orrefors Jernverk är kvaliteten avgörande. Alla produkter ska vara hållbara, både i bemärkelsen tidlösa tack vare genomtänkt formgivning och i bemärkelsen tåliga tack vare fina material och beprövade tillverkningssätt.

Sport & Fritid

Cutter & Buck

Cutter & Buck är ett ledande sortiment av golfinspirerade kläder för män och kvinnor som uppskattar innovativa, högkvalitativa sportkläder. De bästa materialen i klassisk stil och ett brett utbud av färger skapar kläder som ser ut och fungerar oklanderligt.

ANNIKA

ANNIKA är Cutter & Bucks exklusiva samling av högkvalitativa golfkläder designade för Annika Sörenstam.

Craft Sportswear

Crafts kunskap om hur sportspecifika plagg med optimal funktion ska designas kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen. Deras höga krav på funktion och komfort säkerställer en kontinuerlig utveckling av design, teknik och kvalitet.

Clique Retail

Clique Retail är bekväma och sportiga kläder som är enkla att kombinera. Basplagg för en aktiv vardag!

Ahead

AHEAD är mest känt för sina kollektioner av kepsar med broderade logos för golfmarknaden men omfattar även herrplagg och accessoarer.

Kate Lord

Kate Lord-kollektionens moderna men ändå avslappnade stil är designad för dagens aktiva livsstil. De sofistikerade och roliga plaggen är skapade med komfort, passform och rörelsefrihet i tanken - perfekt för kvinnor i farten!

Auclair Gloves

  • Paris Glove of Canada ltd.
  • 2315 Cohen Street Montreal, QC, H4R 2N7, Canada
  • 514.345.0135 / 1.800.363.2237
  • Fax: .514.342.7263
  • admin@parisglove.com

Gants Laurentide

  • Gants Laurentide Ltd
  • 445 Rue du Moulin, Saint-Tite, QC G0X 3H0, Canada
  • +1 418-365-6353

Seger

Seger är en ledande leverantör av tekniskt stickade strumpor och mössor. Det givande samarbetet med framgångsrika idrottare som Jens Byggmark och Anja Pärson fortsätter och utvecklas.

Pax

I 90 år har PAX specialiserat sig på barnskor. Noggranna materialval och genomtänkt design har blivit PAX signum.

Marstrand

Marstrand är klassiskt svenskt skomode skapat med inspiration från vårt svenska arv och natur.

Med sina rötter på den svenska västkusten som inspiration har Marstrand sedan 1970-talet skapat en tidlös kollektion där livet vid havet sätter sitt tydliga tecken. Naturens krafter inspirerar och på sitt eget unika sätt blåser det liv i Marstrands designarbete. Bakom varje sko finns ett äkta hantverk, kunskap och inte minst en önskan att skapa hållbara och klassiska modeller att bära under lång tid.

Sköna Marie

Sköna Marie är sköna damskor med bra funktion och hög kvalitet som följer modets trender utan att göra avkall på passform och funktion. Sköna Marie använder alltid de bästa råmaterialen och de flesta skomodellerna tillverkas i skinn, ett material som andas, är mjukt och ger hög komfort.

Speedo

Speedo är världsledande tillverkare av simkläder, badkläder och utrustning och erbjuder produkter till stora som små, motionssimmare till elitsimmare.

Gåvor & Heminredning

Orrefors

Orrefors producerar sedan 1898 bruksglas och konstglas i kristall. På glasbruket i Småland arbetar Orrefors skickliga hantverkare tillsammans med några av Sveriges främsta formgivare med att utveckla design, hantverk och nya tekniker. Orrefors produkter kännetecknas av tidlös skandinavisk elegans, nyskapande formgivning och ett genuint hantverk. Nya kollektioner med serieproducerat bruksglas och konstglas i begränsad upplaga presenteras regelbundet av Orrefors.

Kosta Boda

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Teknik och känsla har förfinats här i hjärtat av Smålands skogar ända sedan 1742. Kosta Bodas glas är färgstarkt, modigt, underfundigt och provocerande. Det sticker ut och tar för sig. Kosta Boda är sann passion.

Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel erbjuder övernattning, SPA och konferens i världsklass. Hotellet, som invigdes sommaren 2009, har glaset i fokus. Det är inrett av Kosta Bodas glaskonstnärer som skapat en fantastisk miljö med ljuskronor, handfat, pool, bardisk och installationer i glas.

Kosta Förlag

Kosta Förlag är ett bokförlag som specialiserar sig på det vi kallar livets goda. Förlaget vänder sig till dig som är intresserad av form, design och glas. Kosta Förlag vill sprida kunskapen om det underbara glaset och dess fantastiska formgivare och verka för att vi använder vårt glas och inte bara låter det samla damm i ett skåp. Det vänder sig också till dig som är road av bordets fröjder. Allt från mat och dryck till vackra dukade bord.

Sagaform

Sagaform står för lustfyllda och innovativa gåvor för köket och det dukade bordet. Inomhus och utomhus. Gåvor att ge bort till någon annan och likaväl något som man vill unna sig själv. Sagaform samarbetar med några av Sveriges främsta formgivare. Formgivare som är väl insatta i varumärkets kärnvärden och som alltid håller sig ajour med heminredningstrender och aktuella livsstilar, ett måste för att kunna tillgodose våra kunder med förstklassig skandinavisk design.