02 september, 2020

New Wave Group nominerade i Svenska Designpriset 2020

New Wave Groups senaste Hållbarhetsredovisning är i final för det årliga Svenska Designpriset, efter att juryn har gjort sina slutgiltiga nomineringar.

New Wave Group Svenska Designpriset 2020

[RÖSTA HÄR]

Svenska Designpriset är en av Sveriges främsta designtävlingar för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, visuell kommunikation och andra kreativa områden. Tävlingen har som målsättning att främja och utveckla svensk design och kommunikation.

New Wave Groups bidrag tillhör kategorin Information Årsredovisning för noterade bolag och kommer tävla mot både hållbarhetsrapporter och årsredovisningar där känsla, hantverk och kommunikation bedöms.

Grafisk designer Angelina Sheremet och CSR- och hållbarhetsansvarig Anni Sandgren är stolta över arbetet och insatsen på Hållbarhetsredovisningen och är väldigt glada för nomineringen.

 

New Wave Group Hållbarhetsredovisning 2019, Svenska Designpriset 2020

Temat och tanken för designen var att presentera New Wave Groups aktiva arbete med CSR med ett färggladare och lekfullare formspråk, samtidigt som koncernens vision och progressiva arbete framhävdes.

Den 7 september startar omröstningen på designpriset.se/rostning för kategorierna Information och Redaktionellt och hela design-Sverige får vara med och rösta fram vinnaren under en vecka. Vinnande bidragen presenteras 12 november under prisutdelningen på Berns i Stockholm.

Hur man röstar

1. Gå till designpriset.se/rostning
2. Hitta kategorin Information Årsredovisning - Noterade Bolag NY!
3. Klicka på rösta och ange din mailadress längst ner på sidan, samt verifiera din röst i din inkorg.

Hållbarhetsredovisning 2019

[Katalog] [PDF]