Vision

Företag

Visionen inom rörelsesegment Företag är att bli Europas ledande leverantör och i USA en av de ledande leverantörerna av profilprodukter genom att erbjuda återförsäljarna ett brett sortiment, starka varumärken, hög kunskap och service samt ett överlägset helhetskoncept.

Sport & Fritid

Visionen inom rörelsesegment Sport & Fritid är att bygga upp de helägda varumärkena Craft och Seger internationella varumärken inom funktionella sportkläder samt att utveckla Cutter & Buck till ett världsledande varumärke inom golfkonfektion. Visionen är även att utveckla Speedo på de svenska, norska och danska marknaderna. Vi vill lansera AHEAD i Europa och på sikt uppnå samma marknadsposition som i USA. Auclair ska ta en ledande position även i Europa och vi ska samtidigt använda Apris Gloves starka distributionsplattform för att lansera koncernens andra varumärken i Kanada. Tillsammans gör det att vi i framtiden ska ta en stark marknadsposition i Kanada inom Sport & Fritid. Sammantaget vill vi bli den ledande sportgrossisten i Sverige, övriga europeiska länder och USA. Visionen med PAX är att utveckla det till det ledande varumärket inom barnskor i norra Europa.

Gåvor & Heminredning

Visionen inom rörelsesegment Gåvor & Heminredning är att etablera Kosta Boda och Orrefors som världsledande leverantörer inom glas och kristall. Vidare är visionen att genom innovativ och lekfull design utveckla Sagaform till en stor aktör på gåvosidan i norra Europa på både profil- och detaljhandelsmarknaden. Genom koncernens amerikanska närvaro förväntas rörelsesegmentet växa till en betydande leverantör inom den nordamerikanska profilmarknaden.