Kapitalmarknadsdag

Den 21 augusti 2019, höll New Wave Group sin första kapitalmarknadsdag på Stockholm showroom. Med en fullspäckad agenda och varumärkesansvariga från Clique, Cutter & Buck och Craft, togs dagen väl emot av deltagare som fick möjligheten att ställa frågor och diskutera respektive varumärke efter presentationerna.

Joel Freet, VD av Cutter & Buck, presenterade verksamheten i USA och möjligheterna på den marknaden. Därefter sammanfattade Mario Bianchi, VD av New Wave Group Italy, försäljningen av koncernens största varumärke Clique och dess betydelse i segmentet Profil.

Under större delen av dagen låg fokus på segmentet Sport & Fritid som presenterades av Stefan Persson, VD av Craft, och varumärkets samarbete med Hammarby Fotboll, Svenska Friidrottsförbundet samt upkommande projekt inom klubb.

Efter att ha publicerat en Hållbarhetsredovisning för andra året i rad var även CSR-ansvarig på New Wave Group, Anni Sandgren, också närvarande för att berätta om koncernens hållbarhetsmål och dess vikt i framtiden.

”Jag hoppas att alla hade en givande dag” kommenterade VD Torsten Jansson, som var nöjd över den första kapitalmarknadsdagen och antalet deltagare.

Vi ser fram emot att hålla ännu en kapitalmarknadsdag i framtiden!